Gårdagen

4kommentarer

ja igår var jag inte hemma många minuter.... började med att jag jobbade, sen bar det av till ett hus vi kikar på...
inte alls säkert att vi köper det... mycket som ska göras och högt pris.. men vi får se... vill inte än berätta var det är eller några detaljer! kanske kommer..

sen åkte vi till tidan och hästklubben där "fasters" häst står och det blev en ridtur på kanske 30 minuter högst!! känns i kroppen när man inte ridit på flera år typ!! *tss*
hon behöver hjälp med hästen som är väldigt stark och krävande och bad mig om hjälp.. ett ypperligt tillfälle eftersom jag letat efter en häst som jag kan rida på lite då och då.. tycker ju att det är så härligt!! =)

ska nog ut och kika på när dom rider lektion nu..=) blir lite sugen på stalldoften!! =)

4 kommentarer

Anonym

11 Mar 2009 19:10

Jo d ska bli kanonkul å gifta sej, mycket att planera bara... vart inom lss jobbar du? pers ass, gruppbostad eller ngt annat? Nyfiken eftersom jag själv jobbar inom det.... Ha d!

Anonym

12 Mar 2009 09:05

Jag jobbar på en gruppbostad i Skultorp, e du inom kommunen?

Anonym

12 Mar 2009 12:30

Nopp jag jobbar på klagstorpsvägen....änsålänge bara timmar men jag har enmånadsvik just nu å hoppas på ett längre vik från 1 april...har du fast?

Anna

12 Mar 2009 16:00

spännande det där med hus, kan varmt rekomenderas!

gud vad jag inte saknar trapporna i hentorp nu när man ska ha nästa liten.

iofs går ju leo så bra själv men ibland kan det ju hända att även de stora är trötta och då e det gott att slippa en massa sånt, och sen e det riktigt bra med trädgård, här är det ju väldigt fritt och jag kan ha barnen ute själva en stund.

Kommentera

Publiceras ej