Åter igen har jag huvudvärk!!
Trivs jag inte med tillvaron eller? Är nånting med miljön/omgivningen i mitt liv som gör att jag mår skit! Har haft migrän hela natten och idag mår jag skit!!

Längtar tills vi får huset så jag kan se fram emot annat och glädjas över det!  Inte ha tid över till migrän. Bland de första jag ska göra när vi väl fått i ordning på allt i huset är att bjuda över Anna & Johan med barn på middag!! och bara ha trevligt!!

Om det är någon som har missat det så har jag blivit helt Twilight beroende. Har kollat på bägge filmerna hur många gånger som helst och kommer med alla sannolikhet kolla på dom lika många gånger till..
Älskar dom! Bara väntar på att de andra ska komma..

3:e filmen ska ju tydligen komma i juni så vi får se.. =) Hoppas!

Ja vad mer? hostan håller i sig. Inte lika mycket längre men rätt som det är så kommer en hostattack som varar hur länge som helst. Ont i halsen har jag med fortfarande..

I torsdags så var jag ute med jobbet och åt middag. Voda bjöd på god men väldigt lite mat. Och nått glas vin. Sen bar det vidare till Vatra och sedan husaren. Denna dag var verkligen jättetrevlig! Och borde verkligen göras om!

Ska jobba om några timmar! så detta kommer bli en lugn och trevlig dag! =)
Idag är det återigen dags för de återkommande räkningarna att betalas!

Har fruktansvärt ont i halsen! Det gör ont när jag sväljer och andas och hostar... ja hela tiden.!!
Hoppas att alkoholen ikväll kan bota det.. Ska ut och äta med jobbarkompisarna och dricka lite blir det ju alltid.. =)

Är fortfarande sjuk!! Det är så tråkigt.. Är hemma från jobbet idag.. kan inte komma ihåg när jag var det senast.
Kommer att vara hemma i morgon med. Hostan blir typ värre och värre känns det som.

Det som är mest jobbigt är att man missar så mycke.. I lördags missade jag Lovas dop och idag missade jag 2 föreläsningar med jobbe som är jätteintressanta.

Men det värsta av allt är att igår missade jag en föreläsning med Curt Blixt i mentalitet. Hur ofta får man en sån chans när man bor i skövde lixom?
Ja.. Sitter här hemma som jag gjort hela dagen! Igår var ju vi på hockey jag och Leo, V gjorde för övrigt mål även denna match. Leo somnade i mitt knä efter en halvtimme typ och jag satt där och hostade så mycket så det smakade blod!!

Denna hosta blir bara värre och värre.. Gör riktigt ont i halsen varje gång jag hostar, tänk er då hostattackerna som kan vara i typ en minut konstant. Tårarna sprutar och det sticker i halsen varenda gång!

Dop är det just nu för lilla Lova.. Vi skulle gått på den idag men så blev det ju icke när jag hostar på det säkerligen skulle eka i hela kyrkan. Smittrisken på det!
Victor har jag smittat med... Han hostar oxå men inte hälften så mycket som jag. Och Leo är snorig!

Låg och vilade mig alldeles nyss.. jätteskönt men vaknade med huvudvärk!

Kan de bli mer toppen?!?
Har fått sålt bilen nu då!
Tog bara 2 immar för köparen att provköra, fixa med banken och allt!

Hela dagen bara försvann!
Ikväll ska jag och sonen på hockey och titta på den stora älsklingen!
Usch... vaknat tidigt idag då Leo vaknade och väckte mig av att han kissade i sängen i morse... Fick då en smärre chock då jag kom ihåg att V bytte lakan i hans säng då han hade kissat i sängen under natten med!
Händer ju aldrig....  Så in i duschen med lillkillen och jag sätter på en maskin med tvätt!!

Sitter denna gången inte i sängen utan i soffan när jag morgonreflekterar! Men vädret är nog likadant från båda sidor av huset skulle jag gissa på. =)

Tittar ut... kolsvart! Blåser halv storm ute och det regnar! Det är ju snart december månad och skulle inte tycka att det vore fel med snö redan nu istället för detta taskigt väder.
Och detta är ju lite stort då det kommer från mig som avskyr snö ,även om det har sina roliga stunder.

Men framför allt så längtar jag till isen! Alla vinteraktiviteter. Jag tycker ju att det är jätteskoj att åka skridskor! Har åkt skridskor varje vinter så länge jag kan komma ihåg.. Sen är det ju inte helt fel att att vara tillsammans med en hockeyspelare då som lite delar mitt intresse där..

Även om han åker förbi fort som vinden och jag åker jättesakta men ändå inte kan stanna!!

Så detta längtar jag till vid denna morgon!

Får förhoppningsvis sålt V40:n i morgon!! =)

Gud så jag längtar till huset. Till framtiden! Vill verkligen inte leva i nuet.. Den är tråkig och tillbringar inte mycket gott!

Hoppas på att 2010 blir ett bra år!

I morgon kanske jag får veta!?!

Och på tal om inget... paradise hotel eller ej?
Ska man lägga ner mer tid på att kolla på ännu en taskig tv-grej som man blir beroende av?

Jag tror på fullande allvar att något är fel med mig.. Nått inombords som inte står rätt till...
Kan inte sätta fingret på det men...
Idag vakande jag åter igen utav att jag hade huvudvärk (migrän).. Har alltså storlipat hela förmiddagen pga att jag har haft så ont att jag helt enkelt inte kunnat sluta! Tagit ena värktabletten efter den andre och sen immigran!!

Mår fortfarande skit!

Att ha huvudvärk varenda dag och äta dessa värktabletter varenda dag kan ju inte göra mig gott alltså..

Jag är ständigt trött.. Orkar inte göra nått... Kan inte komma på när jag och V bara var tillsammans en hel kväll. Och göra sånt som vi gjorde förr.. kunde sitta uppe halva nätterna och kika tv eller äta sen middag eller vad som helst!!!
Nu hinner jag inte komma hem från jobbet innan jag somnat. Sover skit gör jag med..
Han tycker att detta är jättejobbigt att jag aldrig hittar på nått med honom utan bara vill vila eller sova. Och jag måt skit för att jag får såna skuldkänslor..

Jag hoppas verkligen att flytten och allt kommer att göra allt bättre.

Bättre psykiskt än medicinskt??

Ja om man såg förre inlägget så skulle det ju vara en bild med... hittade ingen då, men nu är det fixat.. inte bästa bilden men denna får duga...

Min och V förlovningsringar!

Ja... igår hörrni... Jobbade 13-18,30.. Kommer hem och det är nedsläckt överallt.. levande ljus lite överallt. Middag färdig och framdukad och lugn musik..

Mitt på bordet står en ask med våra förlovningsringar..

(tänkte att det skulle kommit en bild på ringarna men hittade inga.. kommer senare)


Min älskade V är bara för underbar! Skulle jag göra utan honom?!?
JA igår var vi åter igen på hockey... Börjar bli en riktigt grej för mig och Leo. Även om han var så trött att han somnade igår mitt på läktaren. =)

Både jag och Leo blir allrid lika stolta över V som gör mål i varje match! Hittills iaf.. =)




Ja.. igår kom den fram.. vinterjackan.. pälsade på mig rejält vilket reseulterade i plusgrader ute och svett innanför jackan..
Även på hockeyn som det brukar vara så kallt, var jag alldeles för varm! Gud så irriterande..

Min lediga helg.. vet inte riktigt vad som ska hittas på denna helgen.. ikväll är vi bortbjudna.. fira håkan! Hoppas på nått riktigt gott att äta.. Jag och Leo ligger nu i soffan och myser medans V är iväg och fotar!

Hoppas alla för en riktigt bra dag!
!! Sist jag skrev ett god morgon inlägg så sken solen i fönstret även om det var lite frost ute... Det var upplyst i sovrummet osv..
Men inte idag. Ligger här nu på samma sätt med datorn i knät och fönstret till vänster. Idag är det blåsigt, det irrar omkring snöflingor i luften och ingen sol i sikte.

Kan det vara så att vintern är påväg?

Igår när jag åkte till sopstationen på kvällen och skulle källsortrera slog det mig att jag lika gärna kunde ha tagit vinterjackan på mig.. Det var kallt och det kom några få snödroppar som vindrutetorkaren fick torka åt sidorna.

VinterjackaJag som är en sån som alltid drar mig för att ta på vinterkläderna tills jag vet att det verkligen är vinter. För rätt som det är så tar man på sig vinterjackan för att det är kallt på morgonen när man skrapar rutorna på bilen, går in på jobbet och sen när du ska åka iväg på dagen eller ta en utflykt så är det sol ute och inte alls vinterjacka-väder.
Då står man där i det värmande solen med en vinterjacka och svettas..

----------------------------------------------------------------------------

Ja... usch. Igår var vi alla 3 och badade i skara. Jätteskönt att kunna åka alla 3 och bada tillsammans. Kul att vi tills det kom en skolklass och tog upp hela bassängen med sina övningar..
Fast då hade vi som tur var redan badat några timmar så vi var färdigt ändå!

Idag ska jag och Leo åka tillbaka till badet. Leo har simskola idag. Inte många gånger kvar nu. Men gud så bra det har varit.. Ska genast anmält till nästa nivå sim.

Det är ett jäkla hysteri om det nya vaccinet mot svininfluensan. Undrar varför.. jag har aldrig varit speciellt road av alla rykten och nyhetsartiklar. Vet ju med mig att man inte ska lyssna på det.....

Så fort chefen på jobbet la ut tiderna där man kunde gå och ta så visste jag direkt att jag skulle ta den..


Inte för at jag nånsin tagit nått vaccin förut mot nån influensa, men eftersom jag har en 3 åring hemma så var valet självklart. Vill minska alla risker för att han ska bli smittad. Barn har det jobbigt ändå men bara nått 24timmars virus som medför influensaliknande symptom. Att då ha det i en vecka eller mer.. nej.. Då ser jag det som min plikt att göra nått för att min älskade pojk ska slippa.

Nu vet jag att den inte är värre än vilken influensa som helst, men när smittrisken är större så känns den så onödig att få...

Så igår tog jag sprutan. Själva sticket kändes så minimalt så jag blev allt lite paff. Trodde det skulle göra ont!
Sen fick man sittan ner i 10 minuter och läsa en informations lapp... Stod lite om biverkningarna och vilka som var vanliga och ej.. Jaha tänkte jag.

Då visste jag vad jag hade att vänta mig i natt. Igår kväll vid 17 tiden kom första biverkningen, tröttheten, somnade och vilade i 2 timmar... Sen vid 22 kom biverkning nr 2, lite ömhet i armen där de hade tagit sprutan..
DET VAR ALLT!

Det var väl inget... sitter nu här på morgonen efter och inser att jag förberett mig på olika biverkningar i onödan.. kom ju typ inga! haha... oroionödan.nu!

Så om detta hjälpte mig och förhoppningsvis minskat smittrisken till min familj och de barn som jag jobbat med som alla är i riskgrupperna. Så var ju 2 timmars sömn värt det. =)











En bekant till mig har gått bort.. Inte en nära vän, ingen jag umgicks med till vardagen, ingen jag egentligen kan säga att jag kände.

Annika 25 år. Träffats några gånger som unga. Ute och gick med hundar tillsammans med en Lisa som jag inte alls kan komma ihåg efternamnet på..  Träffats på några fester och pratat lite på kommentarerna på bilddagboken osv..

Väldigt trevlig tjej och säkerligen underbar att umgås med.
I lördags hittades hon död i sin lägenhet. Och en man sitter anhållen misstänkt för mord!

Jag personligen tycker att detta är jättesorgligt. Även om jag inte kan sakna hennes sällskap då vi inte umgicks så blir man jättebedrövad.
Detta är hemskt. En bekant i grannområdet blivit mördad? Helt ofattbart! Att "detta" är så fruktansvärt nära!

Detta har verkligen hänt nån av oss och jag kan bara se på hur alla blir ledsna och kommer att sakna hennes närvaro.

Detta kunde ju lika gärna ha varit en av mina bästisar! Undrar hur jag skulle reagera om detta skulle inträffa!
Det kan ju komma närsom helst tydligen, när folk minst anar det.

Då jag är en sån som tror att man har det bättre efter döden, att man kommer till en drömvärld, felfri värld så hoppas jag innerligt att jag kommer att se Annika där en vacker och felfri dag......................