SBK

0kommentarer

Ja då var årets första besök på brukshundsklubben avklarat. Amber fick träna agility på planen som gick jättebra. Men både jag och Amber var väldigt ut form vilket märktes väldigt fort. Efter 10 minuters träning så gick vi av. Amber var jättetrött och tungan hängde, lite tråkigt.. jag hade velat köra mer.. Cykelträning nästa.

Gick och hämtade Atlasen istället. Mycket roligare! Full ös bara! Han var helt grymm.. Hunden som aldrig tröttnar!
Han och lydnadsplanen alltså.. han kan försöka med alla knep för att inte lyssna hemma men så fort vi är på lydnadsplanen så är det precis som om han är programmerad för att köra lydnad!

Bara V som tyckte det var lite halvtråkigt eftersom vi inte har Ebba hemma! Men snart så är hon hemma igen!
Vi har bestämt oss för att inte åka kolla på valparna. Vi har verkligen inte tiden till det. Att åka så långt för att kolla på valparna några timmar och sen åka hem.. Njae.. Tar upp en hel dag.
Visst det är Ebbas valpar, men vi har sett så många valpar i våra dagar att jag mer är intresserad av träffa dem när de är större. Med nya ägare, så vi får hoppas att det kommer att hända.
Vill verkligen få chansen att träffa dem på exempelvis kennelläger osv...

Nu är det snart 1 maj och då får vi vår nya lägenhet. Ska bli jättekul. Och nu är det inte många dagar kvar tills min kusin tar studenten.

Kommentera

Publiceras ej