Ja då har vi sagt upp huset.. Utan att ha hittat en annan bostad. Så det efterlyser vi just nu!
Känns inte bra att bo här.

Jag är ju en sån person som vill att saker och ting ska gå rätt till även om det är mitt fel. Jag är en sån som rapporterar när jag gjort fel osv..

Karin vår sk hyresvärd är en sån person som jag skulle kalla girig. Vill ha och ha och vill inget ge.. och det passar inte mig. Sen gillar inte Leo huset heller. han säger hela tiden att han är rädd. Tror för att det är flera våningar. Och det kan ja ju inte ha,.. Vill ju att alla i hushållet ska trivas.

Vi ska kolla på lite lägenheter i veckan är det tänkt men vi har ju 3 månader på oss så det är förhoppningsvis inte så bråttom! =)

Men om någon vet nått boende som är 3 rum eller mer så hör av er!
Idag har vi lite mamma-son mys! Vi är ensamma hemma och har vart det efter att jag slutat jobba. Just nu myser vi avslappnat under en filt tillsammans efter intensivt lekande med 3 ballonger!!

Det är jobbigt att hoppa och slå efter sådana! =)

Hunnit med lite skolarbete med. Känns som jag har alldeles för mycke på gång just nu.. Skolarbetet tar ju flera timmar om dagen som jag faktiskt inte lagt ner som jag ska. Och på kvällarna efter jobbet är jag bra trött! Vill bara slappa!!! Jobbar ju heltid varje vardag.

I morgon är det återigen kursstart för Leo´s simskola! Ska bli kul. Leo älskar ju simskolan och har verkligen längtat efter att den ska börja igen!
Ja.. gick upp i morse och gjorde mig i ordning och klädde Leo innan det vr avfärd till dagis och jobbet för min del. Kommer fram och alla fröknar står utanför och meddelar att det är stängt idag och att dom inte vet hur det blir under resten av veckan.

Så vi åkte hem! Jag tog ledigt så vi kunde vara hemma. Just denna veckan började V att jobba så då kunde inte han vara hemma med honom. Men så mycket vi fått gjort!

ordet skotta bort snö nötte i huvet på mig så det fick jag göra. Balkongen som helt full med snö och äten taket på växthuset. Vill ju inte riskera att det rasar ihop.
Vi har tvättat och fixar disken mm... Jag har hunnit studa.. Ligger ju lite efter och måste få lite gjort. Ska fortsätta snart igen! Men först ska det lagas lunch till mig och LeoBus.

och orkar jag så ska jag städa mera! Får oss som inte har lediga dagar mitt i veckan så är ju en dag som denna guld värd!!
är man bara ledig som jag är på helgerna så vill man ju göra annat än att städa och dona. Vill ju hitta på roliga saker!

Kanske skulle koppla på selarna på vovvarna idag så Leo kan få åka lite bob efter..
Eftersom vi inte kommer överens med hyresvärden vi har och inte längre vill bo i huset så ska vi flytta.. Håller på att kolla efter nytt boende..

Just nu så är det bra jobbigt hemma. Amber löper och Atlas har det jättejobbigt. Gnyr och har sig hela tiden..

Jag och V har gissat lite på hur måna valpar Ebba kommer att få.. Jag gissar på 5 och V på 7.. =)

We shall see!!!

Ja.. som tidigare skrivet så är ju Ebba parad med
Hickson Fellow Out Of Five...
Här kommer en före och efter bild på Ebba...

 
             Före                                                      Efter

Idag ska vi åka till Lunden och fira V pappa Håkan som fyller år.. Igår var vi hos Gurra och firade honom. Och i torsdags så åkte jag, Per och Leo till kryddan och åt middag tillsammans för att fira Leo på hans födelsedag!

Min son är ju hela 4 år nu!!! Tänk så fort tiden går!
Så nu är det kalas på kalas för oss!

Min son 4 åringen...

Grattis mitt underbara barn!

Ja då har man börjat på nya jobbet... I stadshuset. Har börjat i receptionen där.. Så i morse var det på med kavajen, smycken, och stövlar... (Har aldrig gått klädd till jobbet så förut.. ) haha....
Känns okej än så länge.. Fast jag har ju haft migrän i 2 dagar nu så det har varit lite jobbigt. Satt på ett möte med chefen mm där de pratade massa intressant om hur man ska visa Skövde utåt och allt, men det mesta jag hörde var skallebanken!! Bultandes i huvudet...

Hoppas att det släpper tills i morgon...