Om en liten stund så ska jag åka hem och förbereda inför vår resa ner och hämta Jytte.
Så i morgon bitti ska vi vara där...
Återkommer med mer bilder och våra första intryck av varandra.

När V började jobba på volvo för typ en månad sen så började en ny rutin som innebar att jag faktiskt var tvungen att ta med min hemnyckel när jag gick på morgonen. 2 ggr som han jobbat eftermiddagar har jag glömt nyckeln hemma och tvingats klura ut hur jag ska kunna komma hem.

Gång nr 1:
Jag inser att jag ingen nyckel har när jag står vid dörren och tar upp telefonen för att hitta numret till volvo, så jag kan hämta nyckel hos V.
Tar upp telefonen - Inget batteri. Skulle jag försöka ringa så skulle batteriet dö.
Går hem till grannen och lånar hennes telefon.
Ringer volvos växel. Dom kopplar mig till skövdes portvakt. Hon var jätte hjälpsam och faktiskt på sitt vis letade upp V avdelning och ber honom ringa upp mig.
Victor kommer ut och ger mig nyckel...

Men detta tog sin tid, försökte förklara vart han satt men volvo är ju gigantiskt. men det gick.

Gång nr 2:
Åter igen står jag vid dörren och inser att jag glömt nyckeln.
Denna gången har jag batteritid i telefonen och ringer volvos växel och ber dom koppla mig till portvakten i skövde. Denna gången en annan tjej som svarar.
Eftersom jag bara visste vilken hall han jobbade i och inte vilken arbetsledare han hade så kunde hon inte hjälpa mig.
VA???? Hon ville inte ens prova i A-hallen och kolla om nån visste var han kunde vara.

Lite smått frustrerad så frågade jag henne hur de visste vilka som arbetade där. Ingen aning svarar hon. Vi har bara nummer till de som har en telefon som man kan ringa in till. Alltså ansvarig arbetsledare.

Jag frågar då henne hur det skulle gå till om jag ringde och berättade att exempelvis vårt barn hade råkat ut för en allvarlig olycka och jag behövde på liv och död få tag på honom.
Hon svarar då att hon inte alls visste. Vi har inget söksystem på folk som arbetar här och kan inte ta kontakt med folk bara genom att ge namn på den som jobbar. 

Kan ni tänka er?? Ett sååå stort företag som Volvo, och dom kan inte komma fram ett system som säger eller registrerar hur man får tag på folk som arbetar där. ALLA utom arbetsledarna är anonyma.
Vilken skam!!
Jag hoppas att tjejen i portvakten bara ville jävlas med mig och vägra ge mig numret till avdelningen, för detta är enligt mig riktigt allvarligt.

Tänk er att nånting allvarligt händer och det är omöjligt att få tag i den anhörige bara för att denne jobbar på volvo. En av sveriges största organisation!

Volvo borde anställa mig så jag kan hjälpa dem på rätt väg när det gäller personalregistrering och bättre koll på personal.

ja det blir det namn som den nya hunden kommer att få..
Nu på lördag ska vi åka ner och hämta henne.

Bara 2 dagar kvar.. !!!

Vart ute på en löptur med hundarna. Så mycket roligare det är att springa med hund än själv! Jyckarna skötte sig galant. Även vid trånga trottoarer, bilmöten, hundmöten, skrikande barn möten så håller de sig så fint vid min sida och joggar på i ett behagligt tempo... (då menar jag så sakta så jag hänger med)

Kommer hem och ska träna lite target och fortsätta med den slarvande apporteringen med Ebba. Tar lite bilder samtidigt men det blev bara suddiga resultat..Ebba tränar target.Hittade inte Ebbas apportbock som är lite mindra och lättare.. Så fick ta Atlas.. Tog en stund innan hon vande sig vid denna storleken.. Får ju ta vad man har.. :)Ebba vinkar lite till kameran..Det är måndag och jag är tillbaka i verkligheten. Gå upp tidigt. säga hejdå till Leo som ska vara hos pappan sin i några dagar. Åka till jobbet....

Sluatde lite tidigare i fredags då jag och Mariah skulle åka till Göteborg på utbildning i ledarutveckling. Eller L2:an som vissa kallar den.. =)
Vi hade jättetrevligt... Tiden bara flög iväg. Det bästa av allt måste vart att jag byggde lego på kursen och sov i en knakig garderob.
På lördag eftermiddagen när vi åkte hem så tog vi en omväg till Ikea och handlade lite. Jag har nog aldrig sprungit så fort inne på Ikea nån gång..

Helgens höjdpunkt var att jag åkte ner till Trelleborg och bestämde vilken av valparna jag ville ha. Jag hade noga valt ut vad jag skulle kolla efter och hittade min framtida stjärna.Denna lilla svartvita tuffingen blir det..

Bil resan gick ju så där.. Dit vägen var helt okej.. Leo var jätteduktig och lekte med ditt lego hela vägen dit..
Inne hos valparna tyckte han att det var jätteskoj. Han lekte och myste med alla.

Så om 2 helger så åker vi och hämtar henne!! Ser verkligen fram emot detta.
Nu ska jag återgå till vardagen och kika lite på greys anatomy avsnitt innan jag ska ut på en löprunda.

Så sant som det är sagt. Här på denna sida har det varit dött under en lång tid... Sitter just nu och funderar på när jag skrev senast...

Massor har nog hänt sen dess....
Vi har haft en alldeles underbar sommar. Vi trivs jättebra där vi bor nu. Bor i en herrgårdsliknande byggnad i Östermalm. Stort och mysigt!På bilden sitter våra svarta vid ingången till huset... Denna bildsession är de sista tagna bilderna på min älskade Atlas.. För er som ännu inte vet så finns han sedan sommaren i hundhimlen. Det är väldigt sorgligt, och han är djupt saknad.

Jag har faktiskt tävlat lite under hösten. Höstens första tävling gick förbaskat bra. Ebba placerade sig i bägge klasserna dock utan pinne då en sekunds tvekan och lite handler fel från min sida orsakade detta.Andra tävlingen gick dock inte lika bra, Då hade vi husse med oss. Har ALDRIG det i vanliga fall då jag vet vad som brukar hända. Men dumma som vi är så tänkte vi.. Det händer nog inte nu när hon har sånt sug för agilityn. :) hahah.....

I alla tre loppen så sprang hon bara och letade efter husse och sket fullständigt i agilityn. Så där lärde vi oss att ensamma är bäst när det kommer till tävlingar. Rätta mig pinscherfolket om jag har fel.. men pinscher i ett nötskal eller??? :) Bara måste veta vad som händer och vart alla är!

Saknaden av att ha en hund som jag verkligen kan arbeta med och som verkligen vill i ur och skur, som Atlasen... En riktig arbetsnarkoman, har fått mig att tinga en liten valp..:) Nästa helg åker vi och kollar på kullen.  
Det är riktigt synd att Amber verkligen inte vill mer, för hon är ju så rolig att träna med (när hon vill, det brukar vara i ca 10 minuter)
Har väldigt stora förhoppningar på denna valp och jag hoppas verkligen att hon kommer att bli av det material som jag söker efter hos en hund.

Sista bilden för denna gång blir ju självklart på Atlas.....

Kings & Queens´s Ecentric Sir Eric


Min älskade hund.....