Blandade känslor efter helgens tävlingsresultat. Vissa lopp funkade inte alls. Hon lyssnade inte, jag gjorde fel och lite annat som inte gick bra.

Lördagens första lopp gjorde jag ett fel som orsakade en vägran. Resten av loppet gick bra tills vi kom till en tunnel där jytte stannar mitt i tunneln och börjar lukta och jag får inte ut henne ur tunneln. Till slut kommer hon ut och jag skickar in henne med fart en gång till. Hon stannar där inne igen! Vet inte vad som hände men hörde av andra att det var fler hundar som gjorde så..

Hopploppet däremot gick kanonbra. Hon rev första hindret men allt annat gick som en klocka på en bana som var ganska klurig.

Söndagens tävlingar gick typ likadant. Agilityloppet gick skit. Hon lyssnade inte alls på mig. Hon bara drog sitt Rejs och kollade inte ens på mig. Nu var jag riktigt förbannad.
Slängde i henne snabbt i bilen för banvandringen för hoppbanan började precis och jag hade tidigt start nummer.
Loppet gick inte alls bra jag tappade bort mig nån gång och jytte tappade bort sig trots tydliga anvisningar men resultatet blev bättre och vi hamnade på en 2:a plats med pinne!

Jytte är nu uppflyttad till klass 3 i hopp!!
Bara en pinne kvar i agility... Hoppas på att ta den nästa helg!

Vet inte riktigt vad jag tycker om detta men fascinerad är jag av denna hund..

Orkar inte bädda in den då jag bloggar från mobilen men se länken

http://m.youtube.com/#/watch?v=DOBaBddyWxY