Nu är det inte långt kvar innan Tess kommer hem!!

På lördag kommer hon!

Vi välkomnar border collien Tess till vår flock. Hon är från Mikaela Prims kennel EmenEm. 

Valpen är för närvarande 5 veckor så vi får vänta några veckor innan hon kommer. 

Föräldrarna till denna kullen är WindAnns Goliat och EmenEms Oui. 

Kullen består av 2 tikar och 4 hanar. Idag var vi och hälsade på dessa små krabater! Alla var väldigt framåt och livliga! 

Nu återstår bara några få veckor innan vi kan åka hämta henne, men den som väntar på nått gott :)

I helgen har jag och jytte bara ägnat oss åt vallningen. Gårdagens träning gick inte jättebra och jag blev lite putt på henne. Idag däremot gick det mycket bättre och jag är jättenöjd med dagens träning!

Precis när jag skulle åka ifrån vallningen så var jag tvungen att fota fåren dom va så söta. Det såg precis ut som att dom tänkte: "åk inte" eller nått i stil med "lämna oss inte" :)

Häromdagen fotade Victor lite nya bilder på hundarna som jag ska sätta upp i våran hall. Alla ska ha detta svarta tema.

Jag blev jättenöjd med bilderna och hundarna skötte sig bra. Här kommer exempel på min fina Amber

Vill du ha foton på dina hundar så hör av dig till mig eller till tapperphoto.se

 

 

Amber2

Detta kortet hade jag egentligen tänkt att publicera innan julen som ett God jul kort men eftersom jag inte riktigt haft tid att sitta framför datorn och skriva så har detta missats . Men här väldigt mycket senare kommer julkortet som istället blir ett "God fortsättning kort"

Jag har stora planer för det nya året, jag funderar på att utöka flocken med en valp till om allt blir som det ska. Och jag ska satsa på att bli ett klass 3 ekipage med Jytte på heltid i agilityn. Jytte ska ta sitt sista första pris i lydnadsklass 1 och därmed få sitt LP1. Tänk att detta hade hon redan haft om inte jag kommenderar henne fel och så... typ ligg istället för stå osv :)

Jytte som för övrigt började löpa igår. Tänk vad jag har väntat på at hon ska börja löpa. Det är över ett år sedan hon löpte senast. Men den som väntar på nånting gott..... Jag menar, vi kan ju alltid hoppas att hon kommer att mogna lite med detta löpet...

Så från alla oss till alla er Gott nytt 2013!!

IMG_0363

 

I brist på får så har jag och Jytte tränat slalom och tajta svängar. Min kära V Har filmat en jättekort snutt. Det går sakta och det är jobbigt men Jytte kämpar på ändå :)

Vi har fått Jyttes röntgenresultat.

HD A, ED UA!

Detta är jag ju självklart otroligt glad över med tanke på att jag tävlar ganska aktivt med henne och jag vill ju självklart att allt ska vara okej med henne.

Tack till Ekens djurklinik som plåtade Jytte denna dag!