Min son kurragömma proffset!!

6kommentarer

.. hihi lite roligt. Leo älskar ju att leka kurragömma. han har ju lärt sig räkna osv.. och gömma sig och låta andra leta är ju toppen enligt honom.. =)

en härlig dag: jag står i köket och städar!
Leo: mamma leta efter mig!!
Jag: okej nu kommer jag.

och honom hittade ja under bordet.. =)



ur hans synpunkt så ser ingen honom!! =)

6 kommentarer

Linda

21 Jan 2009 19:48

Nej det är INGEN naturlig orsak! Ägaren ger hunden 1,5 kg mat varje dag, detta kräver oxå motion! Hon säger att hunden är kräsen då kan man fråga sig vad ger hon hunden inte är det hundmat,som en hund skall ha,utan hon ger garanterat hunden vanlig mat,vilekt man iten skall göra!Hunden blir hellre dragen i pulka än att dra den själv!vafan detta är inte klokt,det finns så många överviktiga hundar därute,det är djurplågeri o det måste stoppas!

läs mina senaste inlägg ang detta!



Bella

22 Jan 2009 00:07

hahaha den va klockren ;)

Wendy

22 Jan 2009 12:00

haha.. jag vet.. det kommer mer bilder på kurragömmaproffset snart. =)

Linda

22 Jan 2009 13:43

Ja det är hemskt, jag såg med det programmet det man skall vara noga med är att när man väljer att köpa hund från sådana här hundhem så skall man se till att den är veterinär besiktigad där nere och att fullständig besikning+ vaccinering görs när den kommer hit, för att undvika sjukdomar. Sedan så hittransporten gör hunden stressad men man får tänka på att behandla den rätt från början när den kommer hit, ge den avstånd o plats den tid de behöver för omställningen.Det finns säkert ett antal mindre hundhem så är mindre noga med saker o ting vilket är fruktansvärt tråkigt men samtidigt så tar de hand om hundarna istället för att de plågas ihjäl. Sådan här är alltid svårt att bedöma. Men rekommndera gärna folk som skall köpa hund att rädda ngn av dessa stackare.

Evelina

22 Jan 2009 14:14

Hahahaha leeeeoooo ;D för dom räcker det nog att gömma ansiktet så ser ingen dom :)

Linda

22 Jan 2009 20:39

Nu har jag fått ett kanonbra svar från en leg.veterinär,kolla!

Kommentera

Publiceras ej