Idag fyller min pappa 50 år.. Grattis Grattis kära pappa! Hoppas att dagen blir toppen!

Idag är tydligen Halloween såg jag i min almanacka idag när jag helt ur fokus behövde dagens datum.

Sitter i telefon kö just nu då.. Ska säga upp mitt bredband! Vi ska ju flytta snart och detta måste ju göras nu när jag ändå har tid över..
Efter denna så blir det ännu mer telefonkö.. Ska säga upp elen osv.. Mycket inför en flytt! Lägenheten ska besiktigas osv.

Hockey ikväll igen.. Ska försöka fota lite då jag inte fick en enda bra bild senast!

Sikken jävla jobbig dag! Åter igen helt slut!

Ligger ännu kvar i sängen med täcke på och datorn i knät... Persiennerna är vinklade vågrätt så man ser ut. Och ut ser jag grannhusets tak som till hälften skuggats. På den skuggiga sidan är det frost och på den soliga sidan är det upptinat och blött..

Det är sol ute..

I vanliga fall brukar vi ha persiennerna vinklade neråt så det fortfarnade ska vara mörkt när man vaknar ifall V vill sova längre.. Men idag var de "öppna" och det är ljust i sovrummet när man vaknar.. UNDERBART enligt mig... iallafall när solen är framme.

Det första jag gjorde när jag vaknade var att läsa ur boken ÄCKLIG som jag visserligen skrev för ett tag sen att jag skulle läsa ut när jag fick långledigt... men det hann jag inte... har lite mindre än halva boken kvar...
Att läsa det första man gör på morgonen! Ro i både kropp och själ?

Och nu sitter jag här.. Och slappnar av.. tog lite sovmorgon från jobbet nu då det vart och kommer att bli en tuff vecka.. Idag skulle jag alltså jobbat 9-20 tror jag men tog lite sovmorgon... Tror jag åker dit vid 11 tiden... Hur gött som helst..



Vem skulle inte vilja vakna till ett soligt fönster?


På tal om nått helt annat... Vi hade ju kursavslutning igår. Alla var jätteduktiga och kom nog fram till alla dom var lite överdrivet nervsa inför slutprovet som gick bra för alla!
Precis i slutet innan vi skulle åka hem fick jag och Mariah var sin present av en deltagare! Jag blev så rörd att jag trodde jag skulle börja gråta när hon pratade om hur nöjd hon var med kursen och att hon skulle träna vidare.

Va nöjd man blir när alla i ens kurs klarar slutprovet när man inte ens lärt in kommondot ligg än när man började hos oss... !!
Som nämnt för ett tag sen så är jag med Mariah som hjälpinstruktör på hennes kurs.. Idag har alla 10 veckor gått och det är kursavslutning för deltagarna!
Alla är jätteduktiga och varenda gång jag haft kurser, lydnad som agility så blir man ju lite stolt över deltagarna... =)

Ja.. träffade Sanna på hockeymatchen igår och våra pojkar gjorde var sitt mål.. Victor gjorde alltså ännu ett mål igår. Ett mål i varje match är ju inte så dålig start på säsongen... JAG är stolt över min andra hälft.. !

Nu väntar ett bad som V  tappat upp åt mig. Sen bär det av till klubben och kursavslutningen.

BTW Jag är helt jävla slut! Vart tar orken vägen??
Idag är det löning... Betyder att mycket av pengarna ska spenderas på räkningar... Tråkigaste dagen i månaden?

Hockey ikväll.. ska fota svettiga hockeykillar.. kan det bli bättre?? =)

Behöver spendera pengar på Ullared.. Var alldeles för längesen nu!

Ja.. idag har jag gjort högskoleprovet. Gick som det gick.. Får hoppas på att ole dole doff funkade och jag får många rätt.. haha

Igår var vi åter igen på hockey.. Leo var inte lika entusiastisk denna gången då han var trött. Men V gjorde mål även i denna matchen och blev "matchens lirare".
Här sa han och gav mig blommor som han i sin tur fått för sina presationer.... Tack för den älskling =)
Vore roligare om du köpt dem till mig.. =)

Är helt slut i huvet och är helt ensam.. Att göra högskoleprovet var jobbigt för mitt huvud och jag är med andra ord en slöis idag. Ska inte göra nått mer.. bara vänta på att mina älsklingar ska komma hem. Sen blir det en mys kväll.

Hoppas att ni andra haft en bra dag!
Ja i morgon gäler det då! Det som jag vart så nervös över så länge.  Jag ska göra högskoleprovet. Hoppas verkligen att jag skrällar och får ett jättebra resultat!

Idag ska vi alla åka och skriva på kontraktet på det hus som vi skall flytta in i 1 januari! Kommer att bli alldeles toppen.
Och senare ikväll så bär det av till Falköping och titta på när V har match!

----------------------------------------------------

Jag och Leo var ju och badade igår.. Han var jätteduktig och lyssnade bra på fröken. Och efterå passade jag på att motionera lite i vattnet och Leo han simmade på jättebra alldels själv med sin flyt-grej! Han hoppade från kanten flera gånger och tyckte det var jättekul...

Är så nöjd med simmet och ska verkligen fortsätta med detta ändå tills han absolut inte vill mer och kan simma helt själv och är självsäker i vattnet.


Leo är hemma denna veckan och som lite plus i kanten så har V hockey säsong startat. Började med en borta match i Uddevalla, lite för långt bort för mig att åka! Åker ju gräna inte för långt.. =) Så såg inte den. Han gjorde ett mål och det är vi stolta för..

Men i tisdags så var det hemma match. Leo och jag kunde ju då åka och titta. Han älskar ju att åka titta på hockey när V spelar. Han är ju Leos idol...
Leo hörde i högtalaren att V gjorde mål då och sa till mig:
-Mamma titta vad glada alla spelarna blev, dom kramas!!

Haha... Alla åkte ju till honom och det blev en enda stor klunga. Tyckte Leo var bra och sa att V borde göra fler mål för hans "killar" blir ju så glada..

Älskar Leo´s sätt att prata och spontana kommentarer!

--------------------------------------------------------------------------------

Igår när jag kom hem från jobbet så blev jag serverade nybakade bullar som mina underbara herrar gjort här hemma! Tack mina älsklingar!
Behövde jag efter att ha varit helt slut i flera dagar! Men nu är arbetsveckan över och jag ska ta det lugnt, vara ute mycket och läsa ut min bok som håller på att läsa!

""
Klicka här för att se vart jag hämtat den och lite om boken!

Denna boken är ju bara för sorglig.. Men jag är ju som jag är och läser i stort sett bara självbiografier.

Ikväll är det simskola för Leo, ska bli roligt.. jag älskar ju att bada och Leo börjar göra det.



Världens finaste Amber!

Ja.. som sagt, det är oktober och det snöar.. denna snö kommer ju visserligen att försvinna.
Förra året tyckte jag att vädret var så fruktansvärt dåligt.

Vi tar hela året ut min synvinkel:
Nånstans i januari kommer snön, det blir vinter och det håller i sig nästan till maj månad, Helt fel enligt mig så våren ska börja i mars, april där nånstans.

Direkt efter vintern men nån vecka vår (maj månad) emellan så kommer en värmebölja som sedan kommer att heta det svenska sommaren. för det kommer ingen mer sommar. Från juni till december är det bara regn, regn och åter regn...
Precis som om årstiderna flyttat på sig.

Fanns ju ingen sammanhållning i väder preioderna över huvudtaget.. 
Nästa år måste jag ju säga att det finns lite förhoppningnar om att vinter är vinter och vår kommer att vara vår.. Och att sen sommaren kommer att vara sommar!

Det snöar nu.. lite tidigt enligt mig eftersom det fortfarande ska vara höst. men som sagt, detta kommer ju att försvinna som tur är!

Lånad bild!
 
Men tänk er!! Kanske är det vitt ute under denna julen! Hur toppen vore inte det?

Ska årstiderna bli årstiderna igen?
Igår var jag och Victor och kollade på hus. Ett jättemysigt liten hus i en skogskant, ett rött hus med massa fruktträd i trädgården, ett hus som passar oss perfekt, ett hus i stan..

Och det är antagligen där vi kommer att bo nästa år.. Vi kan få tillträda 1 januari. Hur bra är inte det?

Vi bor ju nu i havstena i en 3 på 3:dje våning med världens jobbigaste granne.
Lägenheten är jättefin och vi hade tur som fick allting helt nyrenoverad när vi flyttade in.. Nya golv och tapeter och helt nytt kök, men lägenhet är inget ställe för Atlasen.

Han är en vakthund som kan skälla för minsta lilla ljud. Och det gör mig så nervös. Får sån ångest när jag lämnar honom hemma själv för att åka handla eller Leo ska till simskola. Grannarna vill inte lyssna på sånt och ett tag när tjejerna löpte gick det lite överstyr. Det var ett himla gnällande på honom och jag vågade inte lämna honom själv utan det slutade med att jag var hemma hela tiden eller hade med honom hela tiden i bilen..

Men ett hus kan verkligen ändra på det och jag kan lugna mig och leva normalt.
Som vi letat hus men inget hittat som passar oss. Också glider detta in på ett bananskal!


Lånad bild


så om inget blir fel eller kommer ivägen så flyttar vi i början på nästa år.

Det kommer att bli så fruktansvärt bra!
I fredags slutade jag jobbet kl 17 men gick 16.. Slängde mig i bilen och hämtade Leo och Victor innan vi alla åkte mot Scandinavium. Walking with dinosaurs var kvällens show!
Leo var jätteexalterad stundvis, och han var alltöver nöjd med kvällen. Fick ju köpa lite dinogrejer och dagen var gjord!
Personligen tyckte jag att showen var bra men kunde göras mycket bättre!

Just nu sitter jag hemma och tar en paus mellan trickträning med hundarna. Har varit iväg och ridit isandshästar på iskroken i Tidan med arbetskamraterna. Fick en jättetrevlig häst som var mjuk och go att rida.
Något tråkig ridtur men ändå härligt att sitta på hästryggen igen. =)

Näpp nu ska de 4 bemta fortsätta med sina träingar! =)

God kväll!

Vet inte om nån i Skaraborg missat gårdagens förstasida i SLA!

En pizzeria vid namn Venezia i Tidaholm har fått stänga efter att ett vittne sett levande får tas ned i pizzerians källare. Han ringde då polisen som hittade 3 st får. I källaren där de hittade fåret hade polisen även hittat rester av blod och slaktrester på golvet.
Men vad jag fattade det som så såg vittnet 4 får fösas ner och bara 3 hittades. Vet inte riktigt om det var samma vittne som såg en stor svart sopsäck tas upp från källaren. Polisen hittade senare sopsäckar med färskt fårkött.

Säljaren till dessa får som hittats i källaren visade sig visst vara polischefens fru.

Får hos Pizzeria Venezia (Foto: Polisen) Får hos Pizzeria Venezia (Foto: Polisen)

 


Ägaren som delvis nekar har gripits misstänkt för brott!Han medger att han faktiskt har slaktat fåret, men att slakten ska ha utförts på ett annat ställe.
Enligt ägaren till pizzerian så tyckte han synd om fåren i transporten till slakt att han tog ner dem i källaren.
Ägaren har nu fått ett totalförbud mot att leverera mat.

Ja.. och det värsta av allt är att förra veckan så frågade jag Sanna som bor i Tidaholm om det fanns ett bra matställe där. Jo visst. Det ligger en pizzeria ner till höger på denna vägen. Jag var 5 minuter från att äta där.
Visst färskt kött är ju inte helt fel säkert men om jag ska skriva vad jag tror så tror jag att det slaktades på pizzerian för att muslimsk slakt är olagligt i sverige i allafall till livsmedel. Och det är inte okej enligt mig!

Det är nu kväll och jag mår så mycket bättre. Huvudvärken märker jag knappt av och illamåendet är mindre men dock fortfarande kvar.

Har inte varit ute en sekund idag.. bara legat i sängen och vart sjuk, då jag faktiskt kan konsten att vara sjuk när jag väl är det.
Vila, inte lyfta ett finger så blir man typ frisk till kvällen. Funkar alltid. och jag har ju en så fantastisk pojkvän som gör allt jag ber om när jag är sjuk!

Framtiden är bra oviss just nu känns det som..
vad kommer egentligen att hända nästa år?
Vad kommer det bli av mig?

Känns lite olustigt att inte veta vad jag ska göra nästa år!?

Lånad bild!
Vaknade typ 7 i morse av en sprängande huvudvärk! Mådde så illa att jag var tvungen att gå upp och ta en treo som jag sedan spydde upp!
Har mått illa hela dagen och spykänslan sitter kvar även om jag inte fåt upp nåt mer än den i morse.

Rikigt migränanfall igen! Har det jättesällan men när jag har det så är det riktigt illa!! Så fick sjukanmäla mig från jobbet idag.
Kul att bara ligga här helt själv och må skit!
Fick precis i mig en spyvänlig frukost! =)

Lånad bild!

Kolla in detta klipp!

Har aldrig sett på maken till så smart tjej!

Andra gången idag och det har gått jättebra! Återigen var det V som fick ta med honom då jag jobbade..
Nästa gång kommer det bli likadant antagligen.
Han gör stora framsteg min lille gosse. Och börjar tycka att det är riktigt kul.. Han har ju vart lite reserverad mot vatten förut.

Dock ligger han nu i sin säng med feber.. själv sitter man uppe så här sent för att han ropar på en med jämna mellanrum då det är jobbigt!
Men det har varit tyst där inne ett tag nu så jag ska kika in och har han somnat så gör jag det med inom några sekunder..

God natt!