Underbara väder!

1kommentarer

Måste bara säga att jag fullkomligt älskar detta väder! Solen lyser starkt och det är nästan vindstilla! Nu vill jag bara ut och gå en promenad med doggarna!! ut och gå långt i solen med hundarna springandes nära!

Nu drömmer jag mig bort i sommarens värld!!

-----------------------------------------------------------------------------------------

Läste aftonbladet idag som jag gör varje dag. Och varje gång blir jag lika upprörd över olika nyheter.

Nr:1
En svensk kvinna tvingas av försäkringskassan att jobba trots att hon har både cancer och reumatism och nått mer som jag inte kommer på namnet på just nu. Tydliga läkarintyg från specialist som förklarar att hon inte ens klarar av att jobba ett enklare skrivbordsjobb.

Verkar detta rättvist? medans det finns de som kommer undan jobb bara genom att de säger att de inte klarar av det utan ens försökt?

Bli aldrig sjuk i sverige!! Detta land är inte till för att hjälp nån! Ersättning? Glöm det! Pengarna behövs till annat än att hjälpa folk som ligger på dödsbädden eller är sjuka.

Nr:2
En tolvårig pojke har avrättat sin pappas höggravida sambo genom att ta pappas pistol och skjuta henne i bakhuvudet medans hon sov. En ren avrättning som nu ev kan ge denna 12 åriga pojke livstids fängelse eftersom åklagaren dömer honom som en vuxen person.

Vad nu då? Ska man inte kunna ha pistoler liggandes i huset bara för att man har barn? Dööhh!!
Stackars pojk säger jag bara. Att det ska behöva bli så?


Jag vill påpeka innan alla besservissrarna läser att jag inte dömer alla i en kategorifråga. Tex: Artikel nr:1
Jag kritiserar här bara f-kassan i mitt personliga utlåtande. Alltså inte alla andra som kan ha att göra med att hjälpa folk som svenska sjukhus eller liknande. Detta är alltså bara min spontana tanke när jag läste artikeln.

1 kommentarer

Josefin

30 Mar 2010 14:32

Visst blir det utvecklande att köra en annan hund! Det kommer att bli så roligt! Och nog håller jag med dig om att det är ett underbart väder!!! :D

Kommentera

Publiceras ej